Bij CraneSolutions streven we naar een werkomgeving waarin teamgeest en plezier centraal staan. Onze deelname aan de jaarlijkse drakenbootrace tijdens de Leidse Lakenfeesten is een perfect voorbeeld van hoe wij als team samenkomen en successen vieren.

Drakenbootrace: Een traditioneel en spannend evenement

Op zaterdag 29 juni nam het team van CraneSolutions voor de tweede keer deel aan de drakenbootrace in Leiden. Na onze tweede plaats in 2023, waren de verwachtingen hoog. Deze traditionele Chinese watersport, waarbij teams in prachtig versierde boten met een drakenkop tegen elkaar racen, is een evenement met een rijke geschiedenis die duizenden jaren teruggaat.

Voorbereiding: Trainingen voor succes

Onze eerste training vond plaats op 22 mei bij de Dutch Dragons in Zoetermeer, gevolgd door een tweede sessie op 6 juni. Dankzij deze intensieve trainingen gingen we vol vertrouwen en vastberadenheid de competitie in.

Racen en samenkomen: Een dag vol energie en plezier

Op de racedag waren enkele collega’s vroeg aanwezig om de tent op te zetten en alles voor te bereiden. Met voldoende eten, drinken en muziek creëerden we een feestelijke sfeer. Naast de deelnemende collega’s waren ook familie en vrienden aanwezig om ons aan te moedigen.

Onze eerste wedstrijd tegen Mass Mannetjes en Vrouwtjes verloren we nipt met 0,18 seconde. De tweede wedstrijd tegen hetzelfde team wonnen we met een tijd van 57,53 seconden, een verschil van 0,05 seconde. In de halve finale verloren we van CrossFit 2712-2 met 0,74 seconde. Uiteindelijk verloren we de finale voor de derde en vierde plaats weer van Mass Mannetjes en Vrouwtjes, dit keer met 0,33 seconde.

Waardering voor onze sponsors en blik op de toekomst

Ondanks de teleurstelling kijken we terug op een geweldige dag vol sportiviteit en teamspirit. We willen onze sponsors CraneSolutions, Kroon Bouw en Crane Doctor bedanken voor hun steun, die deze geweldige dag mogelijk maakte. Dankzij hun bijdrage konden we niet alleen deelnemen aan de race, maar ook genieten van een dag vol gezelligheid en teambuilding.

Volgend jaar zullen we zeker weer deelnemen aan de drakenbootrace, vastberaden om de eerste plaats te veroveren. Maar nu eerst proosten we op een geslaagde dag en genieten we van een welverdiend drankje.

Waarom werken bij CraneSolutions?

Deelname aan evenementen zoals de drakenbootrace onderstreept de cultuur van CraneSolutions. Bij ons draait het niet alleen om hard werken, maar ook om samen plezier hebben en elkaar steunen. We geloven dat een hecht team niet alleen bijdraagt aan het succes van ons bedrijf, maar ook aan het welzijn van onze medewerkers.

Ontwikkelingsmogelijkheden

We geloven in de groei van onze medewerkers. Daarom bieden we uitgebreide opleidings- en ontwikkelingsprogramma’s aan om onze medewerkers te helpen hun carrièredoelen te bereiken.

Teamgeest en Plezier

Zoals blijkt uit onze deelname aan de drakenbootrace, waarderen we een goede teamgeest en plezier op de werkvloer. Regelmatige teamuitjes en sociale evenementen zijn een belangrijk onderdeel van onze bedrijfscultuur.

Innovatieve Werkplek

We zijn trots op onze innovatieve benadering en streven ernaar om altijd voorop te lopen in onze sector. Dit betekent dat je bij ons kunt werken met de nieuwste technologieën en methoden.

Bij CraneSolutions zijn we ervan overtuigd dat ons succes wordt gedreven door onze mensen. Daarom investeren we in hun welzijn en ontwikkeling, en creëren we een werkomgeving waarin iedereen zich gewaardeerd en ondersteund voelt. Samen werken we niet alleen aan het succes van ons bedrijf, maar ook aan een positieve en inspirerende werkplek waar iedereen zich thuis voelt.

Wil je meer weten over werken bij CraneSolutions? Bekijk onze actuele vacatures. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons team!

Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel?

Neem contact op met Jeroen Daalder