De CraneSolutions monteurs zijn als geen ander in staat als om reparaties uit te voeren aan alle merken van kranen en takels. We vervangen onderdelen door nieuwe exemplaren of reviseren het onderdeel ter plaatse. Als reparatie niet meer mogelijk is, bedenken we altijd wel een andere oplossing. Zo doen wij alles om de hijsobjecten zo snel mogelijk weer veilig en operationeel te krijgen. Zodat jullie kunnen doen, waarvoor de kraan is aangeschaft.

De servicedienst van CraneSolutions is goed uitgerust voor het verrichten van reparaties aan hijsinstallaties en -kranen. De monteurs hebben diverse materialen in de servicebus, maar ook het magazijn in Katwijk beschikt over ook een grote voorraad. De laatste mogelijkheid is dat we de materialen importeren of bestellen bij de importeurs. Kleine reparaties lossen we indien gewenst ter plaatste op; voor grotere reparaties geven we vooraf eerst een prijsvoorstel af.

De werkplaats van CraneSolutions te Katwijk is gespecialiseerd in het uitvoeren van een algehele revisie aan takels. In onze werkplaats worden takels geheel gedemonteerd, nagekeken en schoon gemaakt. Vervolgens vervangen we versleten delen en vernieuwen lagers en pakkingen. Na het uitvoeren van deze revisie is het takel weer jarenlang inzetbaar.