Ongeplande stilstanden aan hijs en hef-middelen zijn vervelend en vaak ook heel kostbaar. Het is zaak om de situatie zo snel mogelijk op te lossen en alles weer operationeel te hebben, zodat de normale bedrijfsvoering weer doorgang vindt. Met inspecties en gedegen onderhoud probeer je verstoringen te voorkomen. Helaas is dat niet altijd mogelijk, maar bij een storing ben je bij CraneSolutions aan het juiste adres.

Onze storingsdienst is 24/7 beschikbaar voor onze serviceklanten en wij doen er alles aan om het hijsobject zo snel mogelijk operationeel te krijgen. Een storing begint vaak met een melding bij onze servicecoördinator. Afhankelijk van de afspraken en de urgentie sturen we zo snel mogelijk een monteur. We hebben ook servicecontracten waar we 24/7 binnen 4 uur een monteur ter plaatse hebben. Bijna altijd krijgen we het object weer werkend voordat we naar huis gaan.

De stilstand aan uw hijobject kan een probleem zijn, maar hoeft dus geen groot probleem te worden. Maak van uw probleem, ons probleem. Wij lossen het maar al te graag voor je op. Wil je weten wat wij voor jullie bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.