De monteurs van CraneSolutions hebben een ruime ervaring in het monteren en installeren van hijsinstallaties en kranen. Ons montageteam bestaat uit zowel mechanisch als elektrisch geschoolde vakmensen. Voor elk project wordt een geselecteerd montageteam samengesteld die in staat is de montage succesvol te laten verlopen. In nauw overleg tussen de klant en de projectleider wordt de hijsinstallatie of kraan geplaatst, geïnstalleerd en af getest met testgewicht.

Montage: vier fasen

De montage kan opgedeeld worden in grofweg vier fasen. Het transport en aanvoer van de hijsinstallatie of kraan naar de locatie. Het samenbouwen van de hijsinstallatie of kraan op locatie. Het inhijsen van de hijsinstallatie of kraan . Het aansluiten, afstellen, testen, opleveren en het in bedrijf stellen van de hijsinstallatie of kraan.

Geen verrassingen tijdens montage

Voor elk project komt een deel van het projectteam of de projectverantwoordelijke vooraf een opname doen bij de klant, zodat verrassingen en onvoorziene omstandigheden tijdens de montage uitblijven. CraneSolutions is VCA**-gecertificeerd en er is altijd een leidinggevende monteur aanwezig die verantwoordelijk is tijdens de montagewerkzaamheden.