Ter verhoging van de veiligheid op de werkvloer en om gegarandeerd te zijn van een lange levensduur van uw hijsinstallaties en kranen is ons advies om jaarlijks goed en vakkundig onderhoud te laten uitvoeren aan uw hijsinstallaties en kranen. Het serviceteam van CraneSolutions heeft hiervoor goed opgeleide monteurs en keurmeesters die u graag van dienst zijn.

Keuring

Voor de wettelijk verplichte jaarlijkse keuring en inspectie van uw hijsinstallaties en kranen heeft CraneSolutions speciaal opgeleide keurmeesters die gecertificeerd zijn om kranen te keuren volgens de EKH werkvoorschriften. De EKH staat voor erkende keurbedrijven hijs- en hefmiddelen en heeft als doelstelling het veiligheidsniveau op het gebied van hijs- en hefmiddelen op een zo hoog mogelijk niveau te brengen. Na het uitvoeren van de keuring wordt het keuringsrapport met u doorgenomen en indien nodig volgt daarna een offerte voor reparatie, aanpassing of preventief onderhoud. 

Onderhoud

CraneSolutions is een groot voorstander van goed en preventief onderhoud ter verhoging van de veiligheid van uw medewerkers en verhoging van de levensduur van uw hijsinstallaties en kranen. CraneSolutions heeft hiervoor een team van vakkundige service- en onderhoudsmonteurs die dagelijks de weg op gaan naar onze klanten in goed uitgeruste servicewagens.