Een manipulatorkraan wordt ontworpen en gebouwd voor het manipuleren, draaien of kantelen van een bepaald product in een productieproces. CraneSolutions bouwt en assembleert ook zijn manipulatorkranen modulair op met kraan componenten van het merk STAHL CraneSystems, maar indien nodig wordt hiervan afgeweken. STAHL staat bekend om zijn degelijke en robuuste kwaliteit, conventionele techniek, hoge betrouwbaarheid en de lange levensduur van zijn producten. Het overgrote deel van de STAHL-kraancomponenten wordt in eigen fabriek vervaardigd in Duitsland en voldoen aan de hoogste Europese kwaliteitsnormen. Door de uitgebreide range aan standaard kraancomponenten kunnen wij u altijd de beste oplossing bieden voor uw specifieke situatie en hijswensen tegen een goede prijs- kwaliteitsverhouding, maar ook als het niet standaard is of zelfs heel speciaal is STAHL de beste keuze.

Onderhoud manipulatorkraan

Kenmerkend voor STAHL-componenten zijn de lagere tarieven ten opzichte van andere merken. In de aanschaf ligt de investering voor de kraan wat hoger, maar op langere termijn verdient u dit gemakkelijk terug. CraneSolutions komt dan ook regelmatig STAHL-productiekranen tegen die na 30 jaar nog steeds vol in bedrijf zijn. Slijtdelen zijn na die periode vaak nog steeds gewoon verkrijgbaar, terwijl u bij een ander fabricaat vaak al na 15 jaar te horen krijgt dat onderdelen helaas niet meer leverbaar zijn. De keuze van de juiste componenten bij aanschaf is sterk afhankelijk van de intensiteit van het gebruik van de kraan. Doordacht onderhoud en tijdige revisie vormen daarin de basis. De grote voorraad en beschikbaarheid van onderdelen, ook na 30 jaar, is een van de voordelen van CraneSolutions en onze partner STAHL CraneSystems.

Manipulatorkraan-onderdelen

CraneSolutions is in Nederland de exclusieve partner van STAHL CraneSystems. Het Duitse kwaliteitsbedrijf is al meer dan 140 jaar een begrip in Nederland als leverancier van takels en kraancomponenten. Ook is STAHL-marktleider op het gebied van ATEX explosieveilige takels en kraancomponenten. Neem gerust contact met ons op voor advies en om eventueel uw STAHL-onderdelen te bestellen voor uw manipulatorkranen of u kunt zich laten ontzorgen door onze vakbekwame servicedienst die uw kranen en takels kunnen repareren, onderhouden en jaarlijks keuren.

Kosten manipulatorkraan

Een manipulator kraan wordt door ons samengesteld door een weloverwogen selectie van geschikte kraancomponenten voor het werk wat u met de kraan wilt gaan doen en dat in combinatie met een lange levensduur en niet door de goedkoopste beschikbare kraancomponenten te kiezen zoals vaak bij onze concurrentie het geval is, we maken in onze calculaties altijd een zo realistisch mogelijke inschatting van het gebruik van de manipulator kraan binnen uw specifieke situatie. Dat betekent dat de initiële kosten bij ons soms wat hoger uitvallen, maar dat u bij ons een veel kleiner risico loopt op een ongeschikte kraan, een tegenvallende levensduur en tussentijdse dure reparaties door verkeerde keuzes om de productiekraan in bedrijf te kunnen houden. De basis aanschaf ligt bij ons dus vaak iets hoger, maar op de langere termijn bieden wij u eigenlijk de goedkoopste en de beste oplossing voor uw specifieke situatie.

Na bijna 50 jaar waarin CraneSolutions een groot klantportfolio heeft opgebouwd, durven we te stellen dat u bij ons aan het juiste adres bent voor de meest duurzame manipulatorkranen!