CraneSolutions is weer met vlag en wimpel geslaagd voor ISO-certificering! We staan voor hoge kwaliteit, wat verankerd is in onze werk- en denkwijze.

Waarom een ISO certificering?

ISO 9001:2015 geeft richtlijnen waaraan een goed kwaliteitsmanagementsysteem moet voldoen. Het gaat hier over de kwaliteit van je processen en hoe deze geborgd zijn. Wij zijn van mening dat de ISO certificering helpt bij het verbeteren van onze prestaties en daardoor helpt bij het verbeteren van de klanttevredenheid. Zo blijven wij u van dienst zijn voor:

Voorbereiding is alles

De externe audit is voor ons altijd weer een belangrijk moment om onze eigen processen goed door te lichten en de verbeteringen hierin te zoeken. “Wat doen we goed?”, maar met name: “Waarin kunnen we het beste energie in steken om u als klant nog beter van dienst te zijn?”. Zo zijn we continu bezig om onze dienstverlening te verbeteren.

Resultaat ISO-certificering

De evaluatie van ons kwaliteitsmanagementsysteem heeft in april 2021 plaatsgevonden. Dit is gedaan volgens het certificatiereglement van TÜV Nederland voor het toepassingsgebied: Het verkopen, ontwerpen, produceren, installeren, keuren, repareren en onderhouden van hijskranen en hijsmiddelen. Hieruit is gebleken dat het kwaliteitsmanagementsysteem van CraneSolutions B.V. en de toepassing daarvan voldoet aan de eisen zoals neergelegd in de norm: NEN-EN-ISO 9001:2015. Met andere woorden we zijn met vlag en wimpel geslaagd, zonder afwijkingen.

Hoe nu verder?

Ook komend jaar gaan wij steeds verder om onze organisatie naar een hoger niveau te brengen. Wilt u meer weten over wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met ons. Bel 071-4092530 of stuur een mail naar [email protected].