Op vrijdag 24 maart 2023 zijn we met het bijna voltallige personeel, onze Haak en Van Ham-collega’s, enkele pensionado’s en onze partners naar Texel geweest. We hadden ‘s middags vrij gekregen, zodat we rond 13.00 uur in de bus konden stappen. Er was een goed verzorgde lunch onderweg en enkele uurtjes later zaten we op de boot.

Vrijdagavond

Na het inchecken op het hotel was er een bierproeverij verzorgt in de lobby van het hotel. Op Texel drink je natuurlijk bier van Texelse Bierbrouwerij. Na een paar lekkere biertjes en een borrelhapje werd de proeverij afgesloten met een gezellige quiz. Na de proeverij vertrokken we te voet naar het restaurant op het vakantiepark de Krim, waar een heerlijk 3-gangen menu op ons wachtte. Tot slot nog een afzakkertje in de lobby van het hotel, een geslaagde start van het weekend!

Zaterdag programma

Zaterdagochtend een beetje op tijd ontbijten, want om 09.15 uur hadden we de bus naar onze eerste activiteit. Buiten stond een ouderwetse schoolbus te wachten op ons, die de hele dag het eiland over reed. We begonnen met een E-chopper tour in Oudeschild. Met zijn allen het mooie, maar vandaag ook wat frisse en winderige, Texel verkennen. En we zijn droog gebleven!

Na de lunch in een strandtent zouden we in de middag met een deel van de groep een beach battle doen, maar vanwege het slechte weer zijn we met zijn allen uitgeweken naar zeehondenopvang Ecomare. Maar goed ook, want op het strand was het echt niet te doen door de wind en regen. Tenslotte gingen enkele enthousiastelingen nog een potje Glow in the Dark Midgetgolven, om ons vervolgens op te frissen voor de afsluiter van dit gezellige weekend.

Feestavond

Omdat we door corona in 2021 ons 50 jarig jubileum niet konden vieren wilden we hier op deze avond alsnog bij stil staan. Iedereen had op verzoek in de kleding een touch of gold aangebracht. Er was een strandtent afgehuurd en bij aankomst stond er een welkomstcocktail voor ons klaar. Daarna volgde het diner. Aansluitend volgde de super gezellige feestavond. Voetjes van de vloer met de dj en zanger, een leuke photobooth en veel gezellige mensen zorgden voor een geslaagde afsluiting van dit weekend!

Zondag

Hoewel we een niet al te vroeg ontbijt hadden, was het voor sommige toch moeilijk uit bed komen. Nog even napraten en uiteindelijk weer vertrokken naar Katwijk! Het vloog voorbij maar wat was het leuk!

Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel?

Neem contact op met Jeroen Daalder