CraneSolutions doorstaat deze corona pandemie door goede samenwerkingen. Het is een uitdagende tijd, maar juist nu laten MKB-ondernemingen zien van nature veerkrachtig en innovatief te zijn. De Nederlandse economie is hard geraakt. Ook wij voelen dat, maar met de steun van de overheid is het ons ook gelukt om te slagen in deze continu veranderende situatie. Wij mogen dankbaar gebruik maken van een goed netwerk van partners.

Samenwerking

Om door deze periode heen te komen, is het belangrijk om de hechte samenwerking met collega ‘s, leveranciers en klanten de juiste aandacht te geven. Uiteindelijk hebben we elkaar hard nodig en willen we allemaal graag aan het werk blijven om iets moois neer te zetten. Als importeur van Stahl CraneSystems, Jay-Electronic en Indeva hebben we sterke partijen aan onze zijde om onze klanten hoogkwalitatieve- en duurzame oplossingen te blijven bieden. Iedere partner levert zijn bijdrage aan alle benodigde disciplines. Met onze dochteronderneming Haak en Van Ham hebben veel kennis en ervaring aan boord voor werktuigbouwkundige engineering voor hijsmiddelen en hoogwerkers.

Klaar voor de toekomst

Creativiteit en gedrevenheid van alle betrokkenen leidt uiteindelijk tot een kwalitatief hoogwaardig product. Onze trotse serviceafdeling staat 24/7 klaar voor onze klanten, om te zorgen dat hun productieprocessen door blijven gaan en de veiligheid gewaarborgd blijft. Met degelijke componenten van onze Duitse partner Stahl staat ons team klaar, om u kosteloos van advies te voorzien en ook met u samen sterk te staan.