Zijn uw kranen en hijswerken van cruciaal belang voor uw operationele processen? Verliest u productiecapaciteit als uw kranen stil staan? Wilt u niet langer wachten tot u geholpen wordt? Dan is CraneSolutions de partij voor u. Wij waarborgen en verbeteren de continuïteit en veiligheid van de operationele hef- en hijsprocessen van onze klanten. Niet alleen tijdens de dagdiensten, maar 24 uur per dag en 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Als het moet, staan we binnen twee uur bij u op de stoep, ook ‘s nachts of in het weekend.

SLA: Afspraken voor keuring, inspectie onderhoud

Het serviceteam van CraneSolutions doet keuring, inspectie, onderhoud en diverse reparatiewerkzaamheden aan circa 1500 kranen en andere hef- en hijswerktuigen door heel Nederland en in de grensstreek met België. Als aanvulling op uw bestaande keuring-, inspectie- en onderhoudsovereenkomst bestaat de mogelijkheid om een SLA (Service Level Agreement) af te sluiten. Met het afsluiten van een SLA bent u gegarandeerd van een snelle opkomsttijd in geval van een storing, zodat uw productieproces nauwelijks vertraging oploopt. Wij werken met maatwerk overeenkomsten afgestemd op uw wensen en behoeften zonder dat u teveel betaalt.

Preventief onderhoud

Uiteraard worden de keuring, inspectie en het preventief en correctief onderhoud aan de hijskranen en hijswerktuigen die door onszelf zijn geproduceerd, uitgevoerd met de componenten van Stahl. Maar ook aan kranen en hijswerktuigen van alle andere fabrikanten zoals Demag, Kone, Abus Verlinde, etc.


Van de hijswerktuigen in onderhoud bij CraneSolutions worden de technische gegevens opgenomen in onze database. Het voordeel voor u hierbij is dat wij altijd adequaat kunnen reageren op een storing of probleem, door de juiste onderdelen meteen bij de melding mee te nemen.

Goed uitgeruste servicebus

Al onze servicemonteurs beschikken over de juiste kwalificaties en een goed uitgeruste servicebus. Hierin zit uiteraard een groot assortiment aan speciale gereedschappen, maar ook standaard voorraad als: relais, bedieningselementen, diverse kabels en elektrische componenten. Hiermee kunnen onze servicemonteurs in de meeste gevallen meteen de storing verhelpen. Mochten de juiste materialen niet aanwezig zijn in de servicebus, dan vallen onze monteurs terug op ons centraal gelegen magazijn in Katwijk. Het onderdelenmagazijn van CraneSolutions heeft de meest gangbare STAHL onderdelen, een grote hoeveelheid slijtdelen en elektrische componenten op voorraad. Maar daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment van de veel voorkomende andere merken. Onze monteurs hebben ook 24/7 toegang tot dit magazijn en kunnen dus te allen tijden de ontbrekende onderdelen ophalen.

Ervaren serviceteam

Heeft u tijdens kantooruren een storing aan uw hijswerktuig, dan belt u naar de service afdeling. Onze ervaren servicecoördinator bespreekt met u de storing en maakt samen met u een plan van aanpak. Indien nodig sturen wij direct de storingsmonteur naar u toe. Afhankelijk van uw SLA kunt u na kantooruren, in het weekend of tijdens feestdagen ons storingsnummer bellen. U wordt dan te woord gestaan door een ervaren storingsmonteur, welke gelijk tot uw beschikking staat om uw probleem te analyseren en op te lossen. U heeft dus altijd direct contact met iemand die u goed en adequaat kan helpen.

Wilt u meer weten over onze 24 uurs service en de mogelijkheden voor uw bedrijf, neem dan gerust contact op met onze service dienst. Bel 071-4092530 of stuur een e-mail.