In een wereld waarin precisie en efficiëntie cruciaal zijn, staat Columbus McKinnon al meer dan 150 jaar aan de top van de hijs- en bewegingsregelingstechnologie. Recentelijk hadden enkele leden van ons salesteam het voorrecht om deze titanen van innovatie persoonlijk te ontmoeten. Dit gebeurde tijdens een tweedaagse producttraining en kennismaking in hun hoofdkantoor in het Duitse Wuppertal.

Verbeteren bedrijfsveiligheid

Bij Columbus McKinnon draait alles om het vervullen van de behoeften van hun klanten. Met een indrukwekkend portfolio van hoogwaardige merken – waaronder: Stahl CraneSystems, Yale, Pfaff-silberblau, Dorner – streven ze naar het verbeteren van de bedrijfsveiligheid. Maar dat niet alleen. Ook willen ze de groei en efficiëntie van hun klanten bevorderen. 

Hun geheim? Een combinatie van ervaring, expertise en grensverleggende innovatie, gebaseerd op een diepgaand begrip van de behoeften van gebruikers.

Gedurende deze dagen werden we ondergedompeld in een wereld van technologische vooruitgang. We leerden alles over een scala aan producten, waaronder:

  • Rateltakels,
  • Handkettingtakels van Yale, 
  • Elektrische kettingtakels van Yale en Stahl,
  • Handlieren,
  • Kabeltrekkers  van Pfaff,
  • Hydrauliek van Yale …

En nog veel meer. De mogelijkheden lijken eindeloos, maar de focus ligt bij Columbus McKinnon altijd op kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid.

Afbeelding met schermopname, diagram, ontwerp

Automatisch gegenereerde beschrijving

Ook maatwerk en korte levertijden

Het ging gelukkig niet alleen om theoretische kennis. We kregen ook een exclusieve rondleiding door hun distributiehal. Hier zagen we met eigen ogen hoe de producten binnenkomen, worden verwerkt en uiteindelijk de deur uitgaan. Daarnaast hebben zij ook de mogelijkheid om diverse producten op maat te maken op de specifieke wensen van de klant. 

Indrukwekkend was het streven naar korte levertijden. Dat toont naar onze mening aan dat Columbus McKinnon niet alleen uitblinkt in productontwikkeling maar ook in klantenservice. Ook wij als CraneSolutions doen hier alles aan.

Uitgebreide assortiment van Columbus McKinnon

Na twee intensieve maar buitengewoon leerzame dagen zijn we volledig toegerust om onze klanten te ondersteunen bij het vinden van de perfecte oplossing uit het uitgebreide assortiment van Columbus McKinnon. Of het nu gaat om een rateltakel, een dommekracht & potkrik of een hydraulische krik: wij zijn er klaar voor. 

We helpen bij elke stap van jouw bedrijf. Bij Columbus McKinnon draait het niet alleen om producten. Het draait bij hen – net als bij CraneSolutions – om partnerschap en voortdurende vooruitgang. Wil je meer weten over de producten van Columbus McKinnon? Maak dan een afspraak met CraneSolutions. Graag komen we bij jullie op locatie.

Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel?

Neem contact op met Jeroen Daalder