CraneSolutions is in Nederland dé exclusieve partner van Stahl Crane Systems. Die historie gaat al een tijd terug. Stahl CraneSystems BV was voorheen de Nederlandse dochteronderneming van Stahl CraneSystems GmbH. In 2008 is het verder gegaan onder de naam CraneSolutions BV. Binnen het team van CraneSolutions is een enorme kennis opgebouwd ten aanzien van de Stahl componenten.

Partnerschip

Sinds 2008 zijn wij één van de belangrijkste partners van Stahl CraneSystems en behartigen wij primair de belangen voor het Stahl product op de Nederlandse markt. Om de vragen van onze klanten goed te behartigen, werken de engineers van CraneSolutions en Stahl CraneSystems nauw met elkaar samen om te komen tot passende, creatieve oplossingen. Ook op gebied van ontwikkeling en verbetering van producten is er veelvuldig overleg om de vragen uit de markt nog beter in te vullen. 

Partnership stopt niet bij het in de markt zetten van Stahl producten in de Nederlandse markt; onze expertise wordt ook ingezet buiten de Nederlandse grenzen. Zelf heeft CraneSolutions internationale projecten, maar het serviceteam van CraneSolutions monteert ook projecten voor Stahl in het buitenland.

Productenpallet van Stahl

Het productenpallet van Stahl is groot en staat in de hijswereld hoog aangeschreven voor alle specials die zij kunnen leveren of ontwikkelen per project. Als marktleider van explosieveilige hijsoplossingen is de naam Stahl wereldwijd bekend. Met de componenten van Stahl bouwt CraneSolutions in Katwijk complete EX-kranen.

CraneSolutions verzorgt ook de jaarlijkse inspecties, keuringen en onderhoud. Onze medewerkers worden door onze partner Stahl CraneSystems GmbH getraind en gecertificeerd. De samenwerking gaat diep, maakt ons uniek en geeft u als potentiële opdrachtgever de mogelijkheid om kwalitatieve- en duurzame hijsoplossingen te verkrijgen. Neem gerust contact met ons op.