Bij CraneSolutions staat het opleiden van onze medewerkers altijd hoog op de agenda. Wij vinden het belangrijk om te blijven investeren in de vakkennis van onze monteurs en daarmee de kwaliteit te blijven leveren die onze klanten van ons verwachten. Gelukkig vinden onze monteurs het ook leuk om gezamenlijk hun kennis te verbreden en te delen.

Online seminars van Stahl

Recent vonden online de Explosion Protection – en Condition-Monitoring seminars van Stahl CraneSystems plaats. Dat het een geslaagde training was, blijkt wel uit de stapel behaalde certificaten.

Bent u benieuwd hoe we u met deze hernieuwde kennis van dienst kunnen zijn? Neem dan even contact op.

Ben je zelf monteur en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een werkgever die in zijn medewerkers investeert? Lees dan nog even verder.

Nieuwe vacatures

Wij zijn namelijk op zoek naar Servicemonteurs buitendienst, Assemblagemonteurs Binnendienst en ook andere toppers om ons team te uit te breiden en te versterken. Bij ons vind je een afwisselende – maar ook verantwoordelijke functie in een kleine organisatie die uitpuilt van de techneuten. Je komt terecht in een hecht team met een open en informele werksfeer. Wij bieden je de ruimte voor eigen ontwikkeling, opleiding en doorgroeimogelijkheden. Zodra de huidige beperkingen het weer toelaten, pakken we de gezellige vrijdagmiddagborrel en bedrijfsuitjes ook weer op.

Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel?

Neem contact op met Annelies Kulk