De buitendienst medewerkers maken in hun dagelijks werk gebruik van iPads. Het werken met digitale werkbonnen maakt dat we efficiënter kunnen werken. CraneSolutions is begin 2022 benaderd met de vraag of we wilden meewerken aan een promotievideo voor het gebruik van Apple-producten in het bedrijfsleven.

Waarom Apple?

Cranesolutions wil haar bedrijfsprocessen zoveel mogelijk optimaliseren. Automatisering helpt hier heel goed bij. Alles wat moet gebeuren, staat overzichtelijk in de app. Geen losse bonnetjes of aparte maitjes meer.

Naast dat de automatisering zorgt voor een goede afstemming tussen monteurs en kantoor, maakt het ook de werkvoorbereiding en planning van monteurs en materialen eenvoudiger. De informatie van elke kraan is voor ons 24/7 beschikbaar. Doordat de processen zijn geautomatiseerd, bedienen we onze klanten nu sneller en beter. Het werken met de iPad levert CraneSolutions tijdswinst op en het verkleint de kans op fouten.

Interview

Voor het maken van de video zijn we geïnterviewd en is Provoductions een dag bij ons op locatie komen filmen. Met veel plezier hebben we aan de promotievideo meegewerkt. De video en het interview op de website van ConnectAtWork geven een goede impressie.