CraneSolutions kan ondanks de pandemie tevreden terugkijken op 2021. We hebben gezien dat bedrijven weer massaal investeerden, waardoor in de gehele branche levertijden opliepen en nog niet op het gewenste niveau zijn. Oorzaken hiervan zijn de tekorten aan goederen, maar ook beschikbaarheid van goed personeel. 

Groei

CraneSolutions bestaat in 2022 50 jaar! In dit jubileumjaar richten we onze pijlen op verdere groei door:

  • Vergroten marktaandeel van Stahl-componenten in Nederland, waaronder ATEX uitvoeringen.
  • Ontwikkelen van eigen producten voor specifieke marktsegmenten in nauwe samenwerking met zusteronderneming ingenieursbureau Haak en van Ham.
  • Focus om onze importeurschappen, waaronder Indeva Manipulatoren en Jay-radiobesturingen, verder uit te bouwen.
  • Uitbreiding van onze keurings- en onderhoudsactiviteiten overeenkomstig het EKH-keurmerk.
  • Levering van producten en diensten ‘Onder de Haak’, zoals hijstraversen, kettingwerken, etc.

50 jaar ervaring

De basis van CraneSolutions werd gelegd in 1971 bij de oprichting van Kraanservice. Alweer 50 jaar geleden! In 2008 veranderde de bedrijfsnaam in CraneBuilders. Tot 2008 was CraneSolutions een voormalig Nederlandse vestiging van Stahl CraneSystem GmbH, die in 2015 de activiteiten van CraneBuilders overnam. 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van hijskranen zit nog steeds in ons DNA. 

De samenwerking met onze partners blijft van groot belang om nog vele jaren mooie projecten te mogen verzorgen. Onze trouwe klanten en leveranciers bedanken we dan ook graag voor het vertrouwen in ons team. Samen sterk en gezond in de breedste zin van het woord lijken ons een mooi begin van 2022.