CraneSolutions is een mooi bedrijf en goede werkgever. Wegens uitbreiding van onze activiteiten, een positief marktgevoel en een groot vertrouwen in de toekomst hebben wij nog een aantal mooie en uitdagende functies bij Cranesolutions. We zijn een begrip in de markt van hijswerktuigen en zoeken naar nieuw talent om ons team te versterken.

Uitbreiden van de CraneSolutions familie

Al jarenlang bekleedt CraneSolutions een prominente marktpositie als het gaat om hijswerk, zowel boven als onder de haak. We staan bekend om onze specialistische-, no-nonsense- en innovatieve werkwijze, waarin wij als adviseur meedenken in oplossingen met onze klanten. Met het merk STAHL uit Duitsland leveren we een optimale kwaliteit en betrouwbaarheid in zowel de projecten in uitvoer als de service, onderhoud en veiligheid van haar kranen. Geen vraagstuk is ons te gek en met zo’n 30 betrokken medewerkers bedienen we zowel midden- als kleinbedrijf als de multinationals (nationaal- als internationaal). Wij zien ruimte om onze positie verder te verstevigen en om die reden zijn wij (altijd) op zoek naar versterking binnen het huidige team op meerdere vlakken en specialisaties.

Interne trainingen en opleidingen

Natuurlijk is techniek en vakkennis erg belangrijk binnen CraneSolutions, maar dat betekent niet dat alle kennis al aanwezig moet te zijn. Wij brengen je alles bij in de vorm van training en opleidingen, maar ook onderling helpen we elkaar als team verder waar nodig. Belangrijk voor ons is een goede dosis gezond verstand, een gedreven-, leergierige- en een positieve mentaliteit.

Wij zoeken …

Graag zouden wij ons team versterken met een deskundige keurmeester “Boven de Haak”, een aantal enthousiaste servicemonteurs buitendienst en een technisch verkoper binnendienst met affiniteit tot sociale media.

Mocht ons verhaal je aanspreken en past je profiel in één van de onderstaande functies, schroom dan niet om contact op te nemen. Even langskomen bij ons in Katwijk mag natuurlijk ook.