Belofte maakt schuld en als je kwaliteit belooft, moet je het ook leveren. Om dit waar te maken, vertrouwen wij op ons deskundige team. Met de collega’s van zusterbedrijf IDengineering vormen wij een team van zo’n veertig medewerkers. Het voordeel van een relatief klein team is dat je elkaar goed – en persoonlijk kent waardoor er een platte, open cultuur is ontstaan.

Collegialiteit

Collegialiteit is een belangrijke kernwaarde bij CraneSolutions. Je staat er nooit alleen voor! Je kunt niet alle kennis zelf in huis hebben en daarom mag je rekenen op de hulp van één van je collega’s. Dit zie je terug in ons gedreven en enthousiaste team.

Samenwerken

Samenwerken is de volgende belangrijke pijler. Een klein team is nog lekker persoonlijk; je kent je collega’s goed en weet precies wie je waarvoor moet hebben. Binnen deze groep heeft iedereen zijn eigen kennis en kwaliteiten waardoor we elkaar goed aanvullen.

De verscheidenheid in hijsoplossingen bij de klanten die in diverse branches werken, zorgt voor veel afwisseling in het werk. Niet één klant is hetzelfde en dit vertaalt zich in flexibele medewerkers.