Werken & Leren

Wij hechten veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Daarom besteden we graag aandacht aan het ontwikkelen van talenten en vaardigheden en zoeken samen met de medewerker naar opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Je collega’s

Ben je benieuwd geworden naar je toekomstige collega’s? Neem dan even de tijd voor het lezen van het Smoelenboek en/of interviews.

Ontspanning

Hard werken doen wij graag maar op tijd ontspannen zorgt voor meer werkgeluk. Daarom sluiten we iedere week af met een vrijdagmiddagborrel waarbij collega’s van alle afdelingen aanwezig zijn. Verder luiden we ieder jaar de zomer in met een barbecue waarbij ook de partners en kinderen aanwezig zijn. Daarnaast hebben we een actieve personeelsvereniging die zorgt voor feestjes, kerstborrels, stedentripjes en attenties. De foto’s spreken voor zich.

Deze feestjes waren nog zonder jou…

Solliciteren

Het schrijven van een perfecte sollicitatiebrief vinden wij niet zo belangrijk. Waar wij wel benieuwd naar zijn, is de persoon achter het cv. Heb je dus interesse in één van de functies, mail ons dan gerust je cv en als we een match zien, nodigen we je graag uit om elkaar beter te leren kennen tijdens een kennismakingsgesprek. Mail je cv naar: [email protected].