Een enkelligger bovenloopkraan is de eenvoudigste bouwvorm en geschikt voor een werklast van 1ton tot ca. 16ton. Voor het zware werk en de grotere overspanningen is een dubbelligger bovenloopkraan meer geschikt. CraneSolutions bouwt en assembleert al zijn standaard kranen modulair op met kraan componenten van het merk STAHL CraneSystems. STAHL staat bekend om zijn degelijke en robuuste kwaliteit, conventionele techniek, hoge betrouwbaarheid en de lange levensduur van zijn producten. Het overgrote deel van de STAHL-kraancomponenten wordt in eigen fabriek vervaardigd in Duitsland en voldoen aan de hoogste Europese kwaliteitsnormen. Door de uitgebreide range aan standaard kraancomponenten kunnen wij u altijd de beste oplossing bieden voor uw specifieke situatie en hijswensen tegen een goede prijs- kwaliteitsverhouding, maar ook als het niet standaard is of zelfs heel speciaal is STAHL de beste keuze.

Onderhoud Enkelligger bovenloopkraan

Kenmerkend voor STAHL-componenten zijn de lagere tarieven voor slijt- en vervanging onderdelen ten opzichte van vele andere merken. De aanschafprijs voor een nieuwe kraan kan wellicht wat hoger zijn, maar op de langere termijn verdient u dit met gemak terug. CraneSolutions komt regelmatig STAHL-bovenloopkranen tegen die na 30 jaar nog steeds vol in bedrijf zijn. Slijtdelen zijn na die periode vaak nog steeds gewoon verkrijgbaar, terwijl u bij een ander fabricaat vaak al na 15 jaar te horen krijgt dat onderdelen helaas niet meer leverbaar zijn. De keuze van de juiste componenten bij aanschaf is sterk afhankelijk van de intensiteit van het gebruik van de kraan. Doordacht onderhoud en tijdige revisie vormen mede de basis voor een lange levensduur. Ook de grote voorraad en beschikbaarheid van onderdelen, zelfs nog na 30 jaar, is één van de grote voordelen van CraneSolutions en onze partner STAHL CraneSystems.

Enkelligger bovenloopkraan-onderdelen

CraneSolutions is in Nederland de exclusieve partner van STAHL CraneSystems. Het Duitse kwaliteitsbedrijf is al meer dan 140 jaar een begrip in Nederland als leverancier van takels en kraancomponenten. Ook is STAHL-marktleider op het gebied van ATEX explosieveilige takels en kraancomponenten.
Neem gerust contact met ons op voor advies en om eventueel uw STAHL-onderdelen te bestellen voor uw bovenloopkranen of u kunt zich laten ontzorgen door onze vakbekwame servicedienst die uw kranen en takels kunnen repareren, onderhouden en jaarlijks keuren.

Kosten enkelligger bovenloopkraan

Een kraan wordt door ons samengesteld door een weloverwogen selectie van geschikte kraancomponenten voor het werk wat u met de bovenloopkraan wilt gaan doen en dat in combinatie met een lange levensduur en niet door de goedkoopste beschikbare kraancomponenten te kiezen zoals vaak bij onze concurrentie het geval is, we maken in onze calculaties altijd een zo realistisch mogelijke inschatting van het gebruik van de bovenloopkraan binnen uw specifieke situatie. Dat betekent dat de initiële kosten bij ons soms wat hoger uitvallen, maar dat u bij ons een veel kleiner risico loopt op een ongeschikte kraan, een tegenvallende levensduur en tussentijdse dure reparaties door verkeerde keuzes om de bovenloopkraan in bedrijf te kunnen houden. De basis aanschaf ligt bij ons dus vaak iets hoger, maar op de langere termijn bieden wij u eigenlijk de goedkoopste en de beste oplossing voor uw specifieke situatie.

Na bijna 50 jaar waarin CraneSolutions een groot klantportfolio heeft opgebouwd, durven we te stellen dat u bij ons aan het juiste adres bent voor de meest duurzame bovenloopkranen!