Een INDEVA Liftronic manipulator is een zogenaamd ‘tilhulp’ systeem voor het verhogen van de productiesnelheid en tevens voor het fysiek ontlasten van uw medewerker in een productieproces. Indeva bouwt deze industriële manipulatoren modulair op met componenten van eigen fabricaat. Indeva staat bekend om zijn hoge kwaliteit; de Indeva-componenten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Door een uitgebreid leveringsprogramma kunnen wij u altijd de beste oplossing bieden voor uw specifieke wens en situatie van relatief eenvoudig tot zeer complexe systemen.

Kenmerkend voor INDEVA-Liftronic industriële manipulatoren is het gebruiksgemak en de elektronisch zelf balancerende eigenschap. In de aanschaf ligt een investering voor een manipulator hoger ten opzichte van een standaard takel, maar het grote voordeel is dat een manipulator uw productiesnelheid verhoogt en daarbij ook uw werknemers fysiek ontlast bij veel repeterende handelingen in een productieproces. CraneSolutions komt regelmatig klanten tegen die de keuze gemaakt hebben voor een INDEVA-manipulator en hierover zeer tevreden zijn! Kenmerkend daarbij is dat men vaak na een eerste aanschaf al kort daarna overgaat tot de aanschaf van meerdere stuks, kennelijk ziet men snel in dat een investering in een IDEVA-manipulator meer dan lonend is.

Onderhoud Liftronic manipulator

Kenmerkend voor INDEVA-componenten is het lagere tarief ten opzichte van andere merken. In de aanschaf ligt een investering voor een manipulator hoger ten opzichte van een standaard takel, maar het grote voordeel is dat een manipulator de productie snelheid verhoogt en daarbij uw werknemer ook nog eens fysiek ontlast. CraneSolutions komt regelmatig klanten tegen die de keuze gemaakt hebben voor een INDEVA manipulator en zeer tevreden over zijn! Doordacht onderhoud en tijdige vervanging van slijtdelen verlengt de levensduur van de manipulator aanzienlijk.

Liftronic manipulator-onderdelen

CraneSolutions is in Nederland de exclusieve partner van INDEVA. Het Italiaanse bedrijf is al meer dan 50 jaar actief met het produceren van manipulatoren. Ze bieden één van de breedste en meest complete product portfolio’s voor manipulatoren, zowel elektrisch als pneumatisch of een combinatie hiervan. Neem gerust contact met ons op om onderdelen te bestellen voor uw INDEVA Liftronic manipulatoren.

Kosten Liftronic manipulator

Een INDEVA-manipulator is in basis duurder dan bijvoorbeeld een conventionele kolomzwenkkraan met een kettingtakel, echter daar staat tegenover het gebruiksgemak, de winst in productiesnelheid en de fysieke ontlasting van de werknemer. We maken in onze calculaties altijd een zo realistisch mogelijke inschatting, dat betekent dat de initiële kosten bij ons soms wat hoger uitvallen, maar dat u bij ons een veel kleiner risico loopt op een ongeschikte manipulator, een tegenvallende levensduur en tussentijdse dure reparaties door verkeerde keuzes om de manipulator in bedrijf te kunnen houden. De basis aanschaf van een manipulator ligt hoger ten opzichte van een conventionele hijsoplossing, maar de winst in productietijd en vermindering van ziekteverzuim compenseert dat met gemak.

Na bijna 50 jaar waarin CraneSolutions een groot klantportfolio heeft opgebouwd, durven we te stellen dat u bij ons aan het juiste adres bent voor de meest duurzame oplossingen voor Liftronic manipulator!